Főoldal Cégünkről A Fleet Administrator Egyedi szolgáltatások Support Administrator
 
 
 
   
 
       
 
  Support Administrator  
 
Support Administrator

Bemutatkozik a Support Administrator

Folyamatosan arra törekszünk, hogyan tudnánk a mindennapos munkájukat egyszerűbbé tenni. Ezért született meg a Fleet Administrator még 2001-ben, amivel forradalmasítottuk ügyfeleink munkafolyamatait rendszerünk segítségével. Most azért hoztuk létre a Support Administrator-t, hogy a szoftverfejlesztés és az azzal kapcsolatos ügyek intézését is egyszerűbbé és követhetőbbé tegyük az Önök számára, hogy minél hatékonyabban és gyorsabban tudják kiszolgálni az ügyfeleiket!

A telefonos és az e-mailes bejelentések helyett egy egyszerűbb és nyomonkövethetőbb webes felületet alakítottunk ki, amelyen minden ügyfelünk a megrendeléstől a jóváhagyáson át átnézheti és módosíthatja a fejlesztésekkel kapcsolatos elképzeléseit, sőt az arra jogosult személyek az óraegyenlegükről felhasználást és új egyenleg vásárlást is könnyedén lebonyolíthatnak néhány kattintással. Nem kell többet az e-maillel bajlódni mert hibabejelentés egy kattintással a Support Adminstratorba juttatható a hibaüzenet a képernyőképpel együtt Fleet Administratorból.

Ezek csak apróságokat, de további több tucat funkcióval hamarosan Önök is kipróbálhatják. Ne maradjanak le róla!

További részletek hamarosan. Várható átadás: 2011 vége.

 
Hírek

Megújult a weboldalunk, bővültek szolgáltatásaink!

Hamarosan bemutatkozik a Support Administrator. Mostantól igényeiket néhány kattintással leadhatják és nyomonkövethetik fejlesztéseiket a Support Administrator segítségével!


 
 
  Elérhetőségek Tel.: +3670-394-1046 E-mail: info@bma-informatika.hu Postacímünk: 1012 Budapest, Pálya utca 9. 3. emelet