Főoldal Cégünkről A Fleet Administrator Egyedi szolgáltatások Support Administrator
 
 
 
   
 
A Fleet Administrator
 
A Fleet Administrator egy olyan ügyviteli célszoftver, amely integráltan támogatja tetszőleges méretű, összetételű és földrajzi elhelyezkedésű gépjárműpark napi adminisztrációs ügyintézését, a technikai folyamatok egyértelmű nyomon követését és ellenőrzését, valamint a pénzügyi elszámolások technikai és számszaki felügyeletét. 

Lehetőséget biztosít az arra feljogosítottaknak on-line módon az információk elérésére, az események nyomon követésére.
A bonyolult feladatokat munkafolyamatokba (eseményekbe) szervezve varázslók, könnyen kezelhető képernyők segítségével egyértelműsíti és nem hagy lehetőséget az adatok elfelejtésére, lépések (résztevékenységek) kihagyására. (folytatáshoz kattintson a címre)

 
 
 
Credit Administrator
 
A Credit Administrator a BMA-Informatika Kft. második zászlóshajója. A Fleet Administrator-ral ellentétben ebben a szoftverben különböző eszközök, járművek (hajók, munkagépek, ingatlanok) nyilvántartását teszi lehetővé. A Credit Administrator legfőbb funkcionalitása nevéből adódóan az eszközökre vonatkozó finanszírozási ajánlatok kiadása, nyílt és zárt végű pénzügyi lízingelések kezelése és végigkövetése, szerződések kötése és nyilvántartása annak élettartamáig. Teljeskörű segítséget és támogatást biztosít továbbá a lízing szerződések átvállalására, futamidejük meghosszabbítására vagy maradványértékének növelésére.
A mindennapi használat során a szerződések futamideje alatt a szoftver képes ütemezetten, azaz havi szinten automatikusan díjbekérőket kiállítani az ügyfeleik számára, tőkeszámla kiállítására és a tőketartozás pontos követésére beleértve az árfolyam-különbözet és kamatváltozás számítást.
(folytatáshoz kattintson a címre)
 
 
 
Ügyfélportál
 
 
Elfelejtette
jelszavát?
 
 
 
 
 
Főoldal
Köszöntjük a BMA-Informatika Kft., Fleet Administrator weboldalán! Oldalunkon bemutatkoznak szolgáltatásaink, ahol részletesen információkat talál két főbb termékünkről, a Fleet Administrator-ról és a Credit Administrator-ról. Oldalunkon a Support Administrator menüpont alatt megtalálja legújabb híreinket, és hamarosan bemutatkozik új szolgáltatásunk is a: Support Administrator, ami forradalmasítja az ügyfeleink és a közöttünk történő ügyintézést.

Ha még nem tartozik ügyfeleink körébe, weboldalunkon számos előzetes információt talál rólunk és szolgáltatásainkról. Bővebb információhoz azonban kérjük keressen fel minket a láblécen található elérhetőségeink valamelyikén!
 
 
  Elérhetőségek Tel.: +3670-394-1046 E-mail: info@bma-informatika.hu Postacímünk: 1012 Budapest, Pálya utca 9. 3. emelet