Főoldal Cégünkről A Fleet Administrator Egyedi szolgáltatások Support Administrator
 
 
 
   
 
       
 
  Egyedi szolgáltatások  
 
Egyedi szolgáltatások

Credit Administrator
A Credit Administrator a BMA-Informatika Kft. második zászlóshajója. A Fleet Administrator-ral ellentétben ebben a szoftverben különböző eszközök, járművek (hajók, munkagépek, ingatlanok) nyilvántartását teszi lehetővé. A Credit Administrator legfőbb funkcionalitása nevéből adódóan az eszközökre vonatkozó finanszírozási ajánlatok kiadása, nyílt és zárt végű pénzügyi lízingelések kezelése és végigkövetése, szerződések kötése és nyilvántartása annak élettartamáig. Teljeskörű segítséget és támogatást biztosít továbbá a lízing szerződések átvállalására, futamidejük meghosszabbítására vagy maradványértékének növelésére.
A mindennapi használat során a szerződések futamideje alatt a szoftver képes ütemezetten, azaz havi szinten automatikusan díjbekérőket kiállítani az ügyfeleik számára, tőkeszámla kiállítására és a tőketartozás pontos követésére beleértve az árfolyam-különbözet és kamatváltozás számítást.
(folytatáshoz kattintson a címre)
 
Egyedi fejlesztések
Cégünk küldetése a teljesen testreszabott szoftverek fejlesztése. Természetesen két főbb termékünk általánosan felhasználható és alkalmazható a potenciális ügyfeleink számára, azonban azokat minden esetben egyedivé alakítunk. A szoftverünk alapfunkcióin kívül ügyfeleink a bevezetés és a konzultációk során felmerülő igényeiket a teljesség igényével gyorsan és pontosan fejlesztjük a szoftvereinkbe. Az új funkciók fejlesztését számos megbeszélés és szakmai tanácsadás követ, hiszen szakembereink közel 10 éves múlttal rendelkeznek a flottakezelésben és egyéb eszközök kezelésében. A tanácsadásunk és konzultációink ingyenesek, fejlesztési óradíjunk pedig kedvezőek állandó ügyfeleink számára. A közös munka eredménye képpen pedig fejlesztésre kerül az új funkció, melyet az új Support Adminstrator segítségével teljes körben nyomon követhet.


 
 
  Elérhetőségek Tel.: +3670-394-1046 E-mail: info@bma-informatika.hu Postacímünk: 1012 Budapest, Pálya utca 9. 3. emelet