Főoldal Cégünkről A Fleet Administrator Egyedi szolgáltatások Support Administrator
 
 
 
   
 
       
 
  Egyedi szolgáltatások > Credit Administrator  
 
Credit Administrator
A Credit Administrator a BMA-Informatika Kft. második zászlóshajója. A Fleet Administrator-ral ellentétben ebben a szoftverben különböző eszközök, járművek (hajók, munkagépek, ingatlanok) nyilvántartását teszi lehetővé. A Credit Administrator legfőbb funkcionalitása nevéből adódóan az eszközökre vonatkozó finanszírozási ajánlatok kiadása, nyílt és zárt végű pénzügyi lízingelések kezelése és végigkövetése, szerződések kötése és nyilvántartása annak élettartamáig. Teljeskörű segítséget és támogatást biztosít továbbá a lízing szerződések átvállalására, futamidejük meghosszabbítására vagy maradványértékének növelésére.
A mindennapi használat során a szerződések futamideje alatt a szoftver képes ütemezetten, azaz havi szinten automatikusan díjbekérőket kiállítani az ügyfeleik számára, tőkeszámla kiállítására és a tőketartozás pontos követésére beleértve az árfolyam-különbözet és kamatváltozás számítást.
(folytatáshoz kattintson a címre)
A szoftverben lehetőség nyílik az eszközökhöz biztosítást társítani, azokkal kalkulálni, ügyfél felé továbbszámlázni. A szállítói oldalról érkező számlákat pontosan és idősorosan visszakereshető, és a kiállított illetve bejövő számlák egyszerűen kontírozhatóak, előkészítve a feladást könyvelői szoftverek felé. Az adatáramlás különböző interfacek-kel könnyen és biztonságosan kezelhető.
A beérkező és kimenő postai küldemények egyszerűen iktathatók és nyomonkövethetők a rendszer segítségével.
Az esetleges kintlévőségeket korosított módon (adott viszonyítási nappal is akár) lehet előállítani a rendszerből, néhány kattintással. Ha szükséges, egyenlegközlőt és késedelmi kamatközlőt készít a rendszer a fizetési felszólítás mellé, amiket szintén az integrált adatok miatt néhány perc alatt könnyen elkészíthetőek.


 
 
  Elérhetőségek Tel.: +3670-394-1046 E-mail: info@bma-informatika.hu Postacímünk: 1113 Bartók Béla út 93.